رئیس شبکه دامپزشکی آشتیان از تولید 120 تن گوشت قرمز طی سال گذشته در این شهرستان خبر داد.
رفیع سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: در سال گذشته 120 تن گوشت قرمز در آشتیان تولید شد که از این میزان 92 تن گوشت گاو و مابقی گوشت گوسفند بوده است.

وی تصریح کرد: میزان تولید گوشت سفید نیز در سال گذشته 10 هزار تن بوده است.

رئیس شبکه دامپزشکی آشتیان میزان تولید تخم مرغ را 3 هزار تن، تولید عسل 4 تن و میزان تولید شیر را 6 هزار تن اعلام کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی آشتیان گفت: در سال گذشته یک هزار و 713 کشتار در کشتارگاه‌های شهرستان انجام شده که در بازدیدهای به عمل آمده 9 لاشه به میزان 534 کیلوگرم به دلیل غیرقابل مصرف بودن ضبط و معدوم‌سازی شد.

سهرابی بیان کرد: در بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نیز 292 مورد بازدید از قصابی‌ها، 295 مورد بازدید از مرغ فروشی‌ها، 50 مورد مراکز عرضه ماهی، 38 مورد بازدید از کشتارگاه‌ها، 575 مورد بازدید از ماشین حمل فرآورده، 196 بار رستوران‌ها، 37 بار کبابی‌ها و 916 مورد بازدید از سایر مراکز صورت گرفته که منجر به ضبط و معدوم‌سازی 158 کیلوگرم گوشت تاریخ مصرف گذشته شد.



طبقه بندی: امنیت موادغذایی،

تاریخ : سه شنبه 1395/01/31 | 07:27 ق.ظ | نویسنده : دکتر محسن عسکرپور | نظرات

  • paper | بیا اینجا | از قدیم تا کنون
  • ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

    شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic