معاون سلامت اداره کل دامپزشکی سمنان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری بالغ بر ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد، گفت: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد کاهش داشت.
حسن هاشم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به کشتار سه میلیون و ۶۳۸ هزار و ۷۵۵ قطعه طیور گوشتی در استان سمنان از ابتدای سال جاری تاکنون، افزود: در این راستا ۱۰ میلیون و ۲۷۶ هزار و ۷۶۵ کیلوگرم گوشت مرغ در بازار استان مصرف عرضه شده است.

وی همچنین با یادآوری اینکه در استان سمنان ۲۲۸ واحد مرغداری فعال وجود دارد، گفت: از این تعداد ۲۰۳ واحد مرغداری گوشتی و ۲۵ واحد مرغداری تخمگذار هستند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان در پایان تصریح کرد: تولید گوشت مرغ در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد کاهش داشته است.




طبقه بندی: امنیت موادغذایی،

تاریخ : چهارشنبه 1395/05/13 | 07:05 ق.ظ | نویسنده : دکتر محسن عسکرپور | نظرات

  • paper | بیا اینجا | از قدیم تا کنون
  • ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

    شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو